Fælles grill og aktiviteter i Lihme

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.27 Juli 2021 - Kl.10:38

Sommervejret og ferien skabte rammer om en hyggelig fredag.


Lihme Borgerforening havde arrangeret to fælles grill, hvor deltagerne til fredagens grillaften kunne grille deres medbragte mad. Foto: Morten Tanderup.

Sommervejret og ferien skabte rammer om en hyggelig fredag eftermiddag og aften, hvor man hyggede sig i Lihme med rundbold, forskellige familiespil og fælles grill. Det er fælles arrangementer, hvor alle møder op med deres egen mad til et par store fælles grill.
Denne aften sponsorerede Lihme Dagli’Brugs fadøl, og Krudtkongen Spøttrup, som er tre unge lokale fyrværkerisælgere, sponsorerede slush-ice. Det var med til at skabe en god stemning.
For et par år siden, blev der indkøbt terrassevarmere og parasoller, de er nu med til at forlænge sommeraftenen, og det blev da også over midnat, inden de sidste tog hjem.
De fælles grillaftener er ifølge arrangøren, Lihme Borgerforening, forholdsvis nye aktiviteter og er populært for børnefamilierne. De børnevenlige aktiviteter er til glæde, og hele set-uppet er enkelt og fleksibelt. Så det bliver noget, som helt sikkert kommer igen.
Næste grillaften er sat til den 6. august, og fortsætter sommervejret ind i september. Ligger der også et arrangement i den måned.
I en tid hvor vi gennem måneder har haft forskellige begrænsninger for arrangementer og muligheder for at mødes, er grillaftenerne blevet en god måde for fællesskab og aktiviteter.

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android