Fællesmøde om fremtidens landsbyer i Vestsalling

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.15 Januar 2019 - Kl.8:59

Det nye år skydes i gang med et borgermøde for inspiration om fremtidens landsby.

Deltagerne kan blandt andre møde formanden for Landdistrikternes Fællesråd Steffen Damsgaard i Rødding den 22. januar. Foto: Landdistrikternes Fællesråd.

Mødet holdes den 22. januar og er kommet i stand i et tæt samarbejde mellem Skive Kommunes Landsbyudvalg og landdistrikt område 3, som består af områderne  Lem, Lihme, Rødding, Vejby og Krejbjerg. Mødet holdes i Rødding Forsamlingshus med eksterne og kommunale oplægsholdere og forskellige gruppediskussioner. Der har allerede været et tilsvarende møde i Nordsalling (område 6, red.). Her fik deltagerne nogle rigtig gode ideer til, hvordan de kan styrke landdistrikterne i samarbejdet mellem kommunen og de forskellige aktører i landdistriktsudvikling.
- Her er en rigtig god mulighed for at få viden om, hvordan Skive Kommune fremadrettet ser udviklingen af landdistrikterne, men især - og mere vigtigt; det er en oplagt mulighed for borgerne til at påvirke og komme med bud og bidrag til, hvordan vi gerne ser udviklingen, siger Aage Dahl, der gennem en årrække har været område 3 repræsentant i Landsbyudvalget.

Læs mere i avisen ...