Fantastisk gospel i Spøttrup

Af Helle Lenschow - Onsdag d.8 April 2015 - Kl.13:16

Den 28. marts var der gospel i Riddersalen på Spøttrup Borg med silende regn uden for og en riddersal fyldt op med forventningsfulde gæster.

Foto: Søren Bloch Kirkegaard, Fotohandler og Kursusleder, PhotoCare Holstebro.

Den 28. marts var der gospel i Riddersalen på Spøttrup Borg med silende regn uden for og en riddersal fyldt op med forventningsfulde gæster. Halvdelen af de fremmødte havde forinden hygget sig med en koncertmenu på Traktørstedet Borgen, så stemningen og forventningerne var på det højeste da Kromanden og Krokonen bød velkommen i Riddersalen. 
På scenen kom der 11 fantastiske sangere, og blandt disse var Jacob Gunnertoft og Laura fra X Faktor. Koncerten startede roligt, men snart kørte gospelkoncerten på fuld drøn med masser af energi, og efter halvanden time blev det tid til en pause, før det gik igang igen med endnu en times gospel for fuld udblæsning. Alle sangere med hver deres fantastiske stemme var på skift fremme og synge solo. Jacob Gunnertoft havde to af sine egne sange med, og Laura var på scenen flere gange, hvor hun løftede taget på den gamle middelalderborg.
Denne lørdag aften blev Riddersalen forvandlet til ET stort fællesskab - takket været et meget oplagt publikum og et fantastisk gospelkor med Jacob på klaver.
Den næste koncert bliver en Julekoncert i Rødding kirke med Kurt Ravn som har Birgitte Limdum på obo og Carl Ulrik Munk-Andersen på klaver og kirkens orgel med sig. Det bliver den 30. november med mulighed for koncertmenu på Spøttrup Kro inden. I foråret 2016 - nærmere bestemt den 13. marts - kommer Tørfisk på Spøttrup Kro til tørstegt flæsk og ”tør” æblekage med kaffe.