Fem år med massage i Rødding

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.1 Marts 2016 - Kl.10:31

Den 5. marts kan Pranee Wellness & Massage i Østergade 6A i Rødding fejrer fem år.

Pranee Pala har drevet klinikken i Rødding i fem år den 5. marts.

Den 5. marts kan Pranee Wellness & Massage i Østergade 6A i Rødding fejrer fem år. Og samtidig kan klinikkens ejer Pranee Pala se tilbage på fem gode år i byen, som hun holder meget af.
- Jeg elsker Rødding. Når jeg har været i Thailand, er det som at komme hjem, når jeg vender retur, siger Pranee Pala, der er certificeret inden for thai-massage.
Desuden har hun en uddannelse i anatomi, lige som hun, før hun kom til Danmark for 14 år siden, arbejdede med lægelig genoptræning i Thailand.
- Jeg startede klinikken i Østergade 5, og jeg måtte lukke i et halvt år, fordi min mor blev syg i Thailand, så jeg rejste derned i et halvt år. Samtidig tog jeg uddannelsen i anatomi dernede. Da jeg kom retur i juni 2015, genåbnede jeg på den nuværende adresse Østergade 6A bag kroen, og her er jeg glad for at være med klinikken, siger Pranee Pala, der lige nu er ved at uddanne sig som naturlæge, hvorfor klinikken også snart kan tilbyde services inden for naturmedicin.
- Jeg tilbyder massage af skulder/nakke, dybdemassage fra top til tå og fodpleje og fodmassage. Mange kommer med smerter eller en låst skulder, og jeg hjælper mange mennesker i klinikken til et bedre liv, fortæller de. Der kommer mennesker fra hele Salling og endda fra Mors, fordi det rygtes fra mund til mund, at jeg er dygtig til mit arbejde, siger Pranee Pala.
Lokalt beskrives hun da også som en rigtig ildsjæl og som en ”sej pige, der er vellidt og altid har klaret sig selv”. Og udover massagen kender mange også Pranee Pala fra de thailandske madlavningskurser, som hun tilbyder via aftenskole på Rødding Skole et par gange årligt.
Næste gang er den 5. marts, og der er stadig plads på holdet. Hvis der er opbakning til det, vil Pranee Pala tilbyde endnu et thaimad-kursus i september eller oktober.