Festdag på Lihme skole

Af - Tirsdag d.19 August 2014 - Kl.11:01

Det blev en helt fantastisk dag på Lihme skole, hvor der igen var liv og glade mennesker. Konstant genlød skolen af hej - og mange knus blev udvekslet, når tidligere elever genså hinanden efter mange år.
 Nogle havde ikke set hinanden siden de forlod skolen, så ind imellem skulle man lige kikke en ekstra gang på hinanden. Flere generationer var repræsenteret i mange familier. Gensynsglæden var stor og fornøjelig. Snakken gik rundt på hele skolen, så taget næsten lettede.  Det var en ualmindelig dejlig oplevelse at være vidne til og deltage i.
Fra festudvalget skal der lyde en stor tak til alle, der bakkede op omkring arrangementet. Mange tak til alle der kom forbi og stor tak for alle de rosende ord til festudvalget.  Der skal også lyde en tak til alle, der på den ene eller anden måde har hjulpet og bidraget gennem hele processen, lige fra  at finde elever og lærer og frem til afviklingen på selve dagen, alt sammen noget der fik så stort et begivenhed til at løbe på skinner.  Fik du ikke købt „Lihme skole blad 1965-2014“, kan den nu købes i Daglig Brugs, Lihme for 10 kr. 
Fik du set det du gerne ville på Lihme skole, eller var du forhindret? Ellers har du igen chancen lørdag d. 23. aug. kl. 14. 
På utallige opfordringer slås dørene igen op, så den store og omfattende udstillingen kan ses. Kom og hør Ib Svenningensens diasforedrag tilknyttet alle de sjove historier fra årene på skolen. Se videoerne fra lejrskole og de årlige skuespil. Stor billedudstilling med 170 ophængte billeder. Fotoalbums fra Fjordbo, hvorfra det er muligt at tage billeder med hjem. En stak gamle billeder mangler der navne på, så måske kan du hjælpe der. Billeder fra ungdomsklubbens mange års store virke for byens ungdom.
Kom og se eller gense den store udstilling.