Fin afslutning i dagplejen i Balling

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.7 Januar 2020 - Kl.8:50

Traditionen tro, har Dagplejen i Balling afholdt den årlige juleafslutning, og her har avisen modtaget foto og tekst nu.

Julemanden kom også forbi.

Traditionen tro, har Dagplejen i Balling afholdt den årlige juleafslutning, og her har avisen modtaget foto og tekst nu. Selvom julen er slut, synes vi ikke, at læserne skal snydes for de glade børn. Børnene blev således afleveret i Aktivitetscentret om morgenen i december, og dagen bød på mange forskellige oplevelser. Allerede klokken 8 fik de således besøg af selveste Julemanden, der kom med godteposer til alle børnene. Der blev sunget julesange  og efterfølgende blev der serveret rundstykker til alle. Formiddagen gik med pyntning af juletræ, leg, tegning og sange. Til frokost blev der serveret en traditionel julefrokost, med masser af lækkerier. Da børnene havde sovet, mødte forældre og søskende op til et par timers hygge.
Børnene havde desuden besøg af Anja  Brejner Højgaard fra Skive Musikskole, der underholdt med sanglege. Efter den gode underholdning stod den på æbleskiver, gløgg og saftevand og klokken 16.30 sluttede en hyggelig dag. 

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android