Flere aktiviteter blev gennemført trods corona

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.6 Juli 2021 - Kl.8:39

Forleden kunne Oddense Otting Borgerforening holde generalforsamling i OddenseHus.

Her ses Vikinge-boderne  til byfesten i 2019.

Formand Alfred Brunsgaard så tilbage på et rigtigt corona-år, hvor det dog trods restriktioner og nedlukninger var lykkedes at afholde nogl arrangementer til glæde for store og små lokalt.
Inden nedlukningen i marts 2020 nåede foreningen at holde Fastelavnsfest i OddenseHus med cirka 50 betalende børn til et godt og vellykket arrangement, og til generalforsamlingen kunne deltagerne høre journalist Michael Plejdrup fra DR fortælle om store og små oplevelser som journalist gennem mere end 20 år. Også i marts nåede foreningen at arrangere et foredrag med Elisebeth fra Museum Salling, som fortalte om Nordisk Mytologi i OddenseHus, og det glædede formanden, at ikke alt var aflyst.
Cirka 25 personer samlede i april affald ind i og omkring Oddense, og det blev til knap 50 store affaldssække.
- Ud over de aktiviteter vi i bestyrelsen tager os af, har vi også 2 meget flittige og arbejdsomme grupper, som tager sig af vores Flagallé og Viking-boder. Vedr. vores flagallé, så er der fortsat en gruppe på cirka 14 mand, som sørger for, at der bliver flaget til diverse mærkedage i byen. For Viking-bodernes vedkommende, har der på grund af coronaen kun været 3 udlejninger i 2020. Der er blevet aflyst rigtig mange arrangementer, hvor boderne har været forudbestilt. Vi har ikke taget nogen form for betaling, når de mange frivillige har måtte aflyse deres arrangementer. Til gruppen med Viking-boderne, er der i alt tilknyttet 22 mand, lød det blandt andet fra Alfred Brunsgaard.

Byen fornyes
Foreningen har det seneste år været ude med 12 kurve til nye tilflytter, som har købt hus eller ejendom i område, og formanden glædede sig også over den nye hjemmeside.
- Jeg kan kun opfordre alle foreninger og skolen til at gøre brug af hjemmesiden og de flotte info-tavler i brugsen, OddenseHus og skolen, sagde han.
Endelig talte han om den igangværende byfornyelse i Oddense, et arbejde som løber fra 2017 til 2022.
- Som noget af det sidste af hele det store projekt, så vil der snart komme til at ske noget ved skole/hal området. Vi er alle meget spændt på at se, hvad det endelige resultat bliver, sagde Alfred Brunsgaard.
Regnskabet blev fremlagt og godkendt, hvorefter der var valg til bestyrelsen, hvor alle opstillede blev genvalgt.

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android