Flere Julegudstjenester juleaften

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.15 December 2020 - Kl.8:17

Årets julegudstjenester bliver anderledes landet over

Det gælder således også gudtjenesterne juleaften i Rødding, Lem, Lihme og Vejby.
Der er skrappe begrænsninger for hvor mange, der må samles i kirkerne på grund af coronaen, så her har pastoratet valgt at holde mange korte gudstjenester juleaften. Det giver forhåbentlig alle mulighed for at komme i kirke denne dag. I Rødding holdes der fem gudstjenester, i Vejby en, i Lihme tre og i Lem to.
For at sikre, at antallet fordeler sig over de mange gudstjenester, skal du tilmelde dig, hvis du vil med. Fristen er den 20. december.
Desuden vil man holde en julegudstjeneste lillejuleaften 23. december i Rødding Kirke, som filmes og lægges på youtube. Hvis du vil med her, så skal du også tilmelde dig.
Der er også andre muligheder for at lytte til julemusik og besøge de lokale kirker. Den 20. december synges julen ind i Rødding Kirke, og den 22. december i Lihme Kirke. Begge steder om aftenen, hvor det er muligt at vælge sin  yndlingsjulesalme.

Pulsen og OddenseHus
Der fejres naturligvis også julegudstjenester i Balling, Volling, Oddense, Otting og Krejbjerg sogn, og her holdes der i år to gudstjenester juleaften den 24. december. I Balling er det i Pulsen, at juleevangeliet forkyndes i år, og det er Susanne Troelsgaard, der er præsten, som leder denne gudstjeneste i de alternative rammer. Samme dag, også om eftermiddagen, er der julegudstjeneste i OddenseHus i Oddense, hvor Jens Hvidtfeldt er præst.
Der skal ikke reserveres plads ved gudstjenesterne. 
Det er også muligt at se en julegudstjeneste, der er optaget i Krejbjerg Kirke. Den finder man på BVOOK.dk den 24. december, oplyser menighedsrådet. Udviklingen i restriktioner vedrørende Covid-19 kan skabe ændringer. Følg med i udviklingen hos din lokale kirke.