Flot musical i Rødding

Af la - Tirsdag d.13 September 2016 - Kl.10:51

”De kom, de så, de SEJREDE !!!”

Herryes.

50 dejlige og talentfulde børn fra 01’eren og 6A fra VSD Rødding leverede en top præstation, da de torsdag aften gik på scenen i Spøttrup Kulturhal til årets musical: ”De Fede 80’ere” 
Da 300 veloplagte forældre, søskende, bedsteforældre, tanter og onkler fra nær og fjern var vidne til de største hits og sjove indslag fra 80’erne, ville klapsalverne ingen ende tage.
De dygtige børn førte publikum gennem et væld af musikalske hits fra 80’erne med deres fantastiske sang, musik og optræden. Vi mødte blandt andet Thomas Helmig, Stevie Wonder, Snapshot, Herreys med ”Diggi-loo Diggi-ley”, Kim Larsen, Michael Jackson, Laban og mange andre store navne.
Af sjove indslag kan nævnes Finn og Jakobs altid komiske Squash-reklamer samt deres ”jadak” sketch. Dynamitholdet med Preben Elkjær og Michael Laudrup i spidsen var også på banen samt diverse nyhedsindslag fra 80’erne.
Aftenen sluttede på behørig vis af med det helt store kagebord i gymnastiksalen på skolen, hvor børnene også fik velfortjent popcorn og slush-ice.
Fællesskab var det gennemgribende tema i musicalen, og det må siges, at fællesskab var et godt kendetegn for hele aftenen. Det fantastiske fællesskab blandt børnene i 01’eren og 6A samt det store fællesskab blandt det fremmødte publikum i Rødding.