Flot placering til lokal golfspiller i DM

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.8 September 2015 - Kl.8:22

I weekenden d. 29. til 30. august deltog Alex Boll Furbo, Rødding, i årgangsmesterskaberne for 15-årige drenge. Hvilket blev lidt af et drama.

Alex Boll Furbo har været til DM.

I weekenden d. 29. til 30. august deltog Alex Boll Furbo, Rødding, i årgangsmesterskaberne for 15-årige drenge. Hvilket blev lidt af et drama. Efter de første ni huller så alt lyst ud, Alex lå på 1. pladsen, men desværre gik der ”grus i maskineriet”, og efter 18 huller lå Alex på en del 9. plads. Efter runden var det en tur på træningsbanen.  Søndag formiddag gik det løs igen, efter ni huller var Alex Furbo i -3 og rykkede frem på 4. pladsen, så det var bare om at hænge i, og alt forløb perfekt frem til hul otte, hvor der desværre kom dagens eneste bogey. Men -2 for alle 18 huller (en 67’ er) var nok til at rykke frem til en flot 3. plads. De -2 var samtidig den bedste runde af alle 238 runder, der blev spillet i hele weekenden.
Det flotte resultat udløste sidst på ugen en invitation om at komme til landsholdets try out midt i september i Silkeborg, hvor de otte af de bedste drenge fra Jylland og Fyn mødes med landstræneren.