Flot præstation af Anna-Mathilde

Af Helle Lenschow - Mandag d.7 Maj 2018 - Kl.10:04

Den lokale springrytter fra Hem Anna-Mathilde A. Nielsen, er kommet flot i gang på springbanerne efter sin overgang fra pony til hest.

Anna-Mathilde med sin springhest, Cocio Blue Højvang.

Den lokale springrytter fra Hem Anna-Mathilde A. Nielsen, er kommet flot i gang på springbanerne efter sin overgang fra pony til hest. 
I weekenden var hun med sin hest Cocio til et stort springstævne på Bækgaarden, hvor hun skulle prøve kræfter med at springe mod nogle af landets dygtigste professionelle springryttere. Cocio var meget velspringende, og Anna-Mathilde styrede ham i sikker stil rundt på den svære bane. 
Planen på Bækgaarden var, at ride en sikker rolig tur, da de kun har sprunget sammen kort tid. Men efter en forsigtig start, var det tydeligt, at både Cocio og Anna-Mathilde blev fortrolige med banen og omgivelserne, og tempoet blev sat op og vendingerne mellem springene blev kortere og hurtigere. Det resulterede i, at Anna-Mathilde sprang sig til en imponerende 6. plads ud af 76 startende ekvipager.
Det var vigtigt med en god oplevelse til stævnet, da det var planlagt som optakt til Cocio og Anna-Mathildes debut på den internationale scene. Hun blev i starten af april udtaget til at springe i den internationale ridebanespringskonkurrence, Drammen Spring Tour. Anna-Mathilde rider til dagligt i Skive Rideklub og trænes af berider Louise Christensen.