Flot resultat i indsamling

Af Helle Lenschow - Onsdag d.15 April 2015 - Kl.8:34

Running dinner lørdag aften, konfirmationer og andre festlige lejligheder kan betyde, at det kan være svært at træffe folk hjemme, når alle de gæve indsamlere for Kræftens Bekæmpelsen bankede på døren søndag formiddag, men igen i år er der blevet sat trumf på i hele Skive Kommune.

400 indsamlere gik på gaden søndag - her ses Anna og Sofie.

Running dinner lørdag aften, konfirmationer og andre festlige lejligheder kan betyde, at det kan være svært at træffe folk hjemme, når alle de gæve indsamlere for Kræftens Bekæmpelsen bankede på døren søndag formiddag, men igen i år er der blevet sat trumf på i hele Skive Kommune. Over hele linjen var der fremgang, oplyser foreningens lokalafdeling, og indsamlerne blev taget godt imod. I hele Skive Kommune blev der indsamlet 359.498,50 kroner mod 351.756,50 kroner i 2014. Og 400 indsamlere stod bag det flotte resultat. I Sallingsund indsamlede man 53.177,50 kroner, mens Sundsøre indsamlede 63.736 kroner og Spøttrup-indsamlerne 53.236 kroner. Det resterende beløb blev indsamlet i Skive - og det er 189.349 kroner. Over hele linjen er der tale om en stigning.
Det er en stor glæde for foreningen at se, når opbakningen kommer bredt til udtryk både hos børn, unge og ældre personer, og i Skive var der lavet flotte diplomer til indsamlerne, og der var kamp til stregen indbyrdes mellem familiemedlemmerne om, hvem der havde indsamlet flest penge. Den tætteste forskel var på tre kroner. Som altid var der god stemning, da pengene blev talt op i Sparekassen Balling i Skive, Spar Nord i Roslev og Den Jyske Sparekasse i Lem.