Flytterod i Dagli’Brugsen Rødding

Af Ture Damtoft - Tirsdag d.7 Marts 2017 - Kl.10:41

De sidste uger har der været lidt rodet i Dagli’Brugsen i Rødding.

Der vil være åbent som normalt, men om nogle uger bliver kunderne budt velkommen til en næsten helt ny butik.

De sidste uger har der været lidt rodet i Dagli’Brugsen i Rødding. Butikken er ved at blive renoveret, og det kommer til at stå på nogle uger endnu.
- Folk har været rigtig flinke til at acceptere flytterodet, og har været interesserede i hvad der sker. De synes også, det er rart, der sker en udvikling i byen, siger uddeler Tommy Krog, der har været ti år i butikken, som han mener trænger til at blive renoveret.
Der skal nyt inventar i alle afdelingerne, så der kommer nye montrer, nye vinreoler og nye farver og beklædning i butikken.
- Det var måske ved at se lidt trist ud, så nu får butikken et løft, så vi stadig er interessante for kunderne. Vi udvider også med 100 kvadratmeter, så der skal også bankes nogle vægge ned, siger Tommy Krog.
Arbejdet med væggene er ved at være overstået, nu er det interiørets tur, og det kan give noget flytterod. Der bliver også installeret et mere effektivt køleanlæg, som kan spare på omkostningerne.
- Det eneste der sådan set er tilbage, er det gode gamle personale, som bliver ved med at give vores gode kunder en god service, siger Tommy Krog, der ser frem til at invitere til genåbningsreception inden alt for lang tid.