Fokus på fortsat udvikling af Spøttrup Kulturhal

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.13 Juli 2021 - Kl.9:51

Generalforsamlingen bød på fremsyn og positivitet.

Hallen har em ambition om at blive landets grønneste.

Da der var generalforsamling i Spøttrup Kulturhal så formand Jørgen Vester både tilbage og frem. Han startede med at rose den aktive bestyrelse for mod og handlekraft til at sætte nogle pejlinger og mål, samt gennemføre beslutninger der hele tiden udvikler rammerne for kulturelle og idrætslige aktiviteter for borgere i Vestsalling og Skive Kommune generelt - og for at turde springe ud også hvor det engang imellem er rørte og ukendte vande. Noget som alt sammen bidrager til en fortsat udvikling af hallen og dens aktiviteter. Også personale, frivillige og caféforpagter Nicolai Kruse Poulsen Bro for en fantastisk, engageret og serviceminded indsats for hallens brugere og gæster i en meget speciel og vanskelig Coronatid. 
- Selvom man kunne indtage en opgivende og negativ opfattelse af udviklingen i lokalområdet med deraf demografisk faldende børnetal, skolebørn og unge, så må vi gribe fat i håbet om, at vi sammen kan vende udviklingen og vende det til noget positivt og se muligheder for stedet her på Nørremarken og se Spøttrup Kulturhal som lokalområdets samlingssted for kulturelle og idrætsmæssige aktiviteter. På trods af dystre prognoser om den demografiske udvikling i Skive Kommune, er vi nødt til at holde fast i den store og brede vifte af brugere vi trods alt har i hallen, sagde Jørgen Vester
Han pegede på en række af brugerne såsom Spøttrup Motion og Sport, Vestsalling Tennis- og Padelklub, Senioridrætten, Bustrup, VSD og børnehave, Rødding KFUM, fitness, Spøttrup Fester, Spøttrup Borg, den lokal mønt- og frimærkeklubben, Dansk Kennelklub, samt en langt række kulturelle arrangementer og koncerter med kulturteamet under idrættens fremme, samt øvrige fester og sammenkomster.

Læs hele artiklen på side 4 i Spøttrup Ugeavis uge 28.

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android