Foredrag den 14. januar med Søren ”Smed” Holm i Spøttrup Kulturhal

Af la - Tirsdag d.19 Januar 2016 - Kl.8:17

Humoristisk og personlig foredrag med ”smeden” fra Djursland.

Søren Holm formåede at tage de ca. 350 tilhørere med på en utrolig spændende rejse igennem historien om de 5 seje håndværkere.

Humoristisk og personlig foredrag med ”smeden” fra Djursland.
”Den Blå negl” - den lille blå bil fra TV serien ”Rigtige Mænd”, holdt udenfor Spøttrup Kulturhal på den røde løber og tog imod rigtig mange gæster, der ligesom mange andre danskere havde fulgt de 5 rigtige mænd igennem tykt og tyndt over 10 TV afsnit i DR’s ”Rigtige Mænd”.
Kulturteamet og Caféen i Spøttrup Kulturhal havde inviteret til foredrag med en af de ”Rigtige Mænd” – Søren ”Smed” Holm. 
Søren Holm formåede at tage ca. 350 tilhørere med på en utrolig spændende rejse igennem historien om de 5 seje håndværkere, der sammen tog imod en rigtig udfordring om at ændre livsstil igennem kostændring og motion og gennemføre 2 XTERRA - 11⁄2 km svømning i havvand, 30 km hård cykelløb på mountainbike og 10 km løb.
Smeden fortalte i et 2 timers foredrag historien på en meget humoristisk og indlevende måde - på samme tid en humoristisk og ærlig fortælling med et klart budskab.
Man kan det man vil – gå i gang. Vent ikke til det er for sent. Det handler om viljen til at ville forandring og gøre det og holde fast. Meget i tråd med hovedbudskabet i TV serien ”Rigtige Mænd”.
Smeden tryllebandt en fyldt Kulturhal i 2 timer med underholdende foredrag om hans liv før-under- og efter TV serien ”Rigtige Mænd” - Fra totalt ukendt smed fra Allingåbro til kendis og gæst i aftenshowet m.m. 
Vestjydsk ”standup” tilsat ærlighed og alvorlighed i et klart budskab – man kan det man vil.
Og publikum var med fra start - latteren rungede mange gange og til tider afløst af stilhed og opmærksomhed på smeden,  der stille og rolig vandrede rundt på scenen uden at se på manuskript leverede historier og budskaber på stribe.
150 gæster havde inden foredraget taget imod tilbudet om at spise i Spøttrup kulturhal cafeen, som havde lavet en lækker buffet med retter fra TV serien kogebog ”Herregod mad”.
350 gæster var med til selve foredraget over 2 afdelinger – en pause med kaffe og lækker sund kage fra kogebogen.
Et fantastisk, humoristisk og intimt fordrag med humor og alvor på samme tid - en rigtig god oplevelse i en fyldt Spøttrup Kulturhal.