Forhindringsbanen i Gyldendal blev indviet

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.8 Juni 2021 - Kl.10:34

Forleden kunne den nye forhindringsbane ved Gyldendal Havn indvies efter 4 års arbejde, og det glæder folkene bag.

Forleden var der indvielse af banen. Foto: Claus V. Mikkelsen.

Cirka 20 børn og 25 voksne deltog i indvielsen, der blev afsluttet med, at Gyldendal Støtte-/ og Beboerforening inviterede alle børnene på is ved Restaurant Gyldendal.
- Nu er vi endelig kommet i mål. Det har taget 4 år fra vi startede med at søge om tilladelse til banen, og indtil den nu står færdig. Efter vi søgte byggetilladelse ved Skive Kommune, blev vores ansøgning videresendt til Kystdirektoratet, hvor der er meget lang sagsbehandlingstid. Der var mange parter, som skulle høres - blandt andet Skive Vand, naboer til banen og andre interessegrupper, men til sidst lykkedes det at få en byggetilladelse. Nu var der gået så lang tid, at det oprindelige tilbud fra vores leverandør A-Sport i Skive ikke længere holdt, og tidsfristerne fra fondene var også ved at snerre. Men ved fælles hjælp og megen velvilje hos fondene faldt det hele i hak til sidst, siger en glad Hans J. Thomsen, der er formand for Gyldendal Støtte-/ og Beboerforening .
Legepladsinspektøren har også endelig godkendt banen.
Projektet har kostet 185.000 kroner. Det er finansieret med penge fra Landsbyfonden ved Skive Kommune, Nordea Fonden og Friluftsrådet.
- Nu står området flot og pænt med sø, stier, shelters, petanquebane, sanseplads, borde-/ og bænkesæt, grill ved alle shelters og nu også forhindringsbane. Vi er sikker på, at gæsterne ved Gyldendal Havn og Restaurant Gyldendal vil få stor glæde af, at det ligger sådan et flot område lige i deres ”baghave”, og så håber vi selvfølgelig også på, at gæster, der kommer kørende til området også vil benytte faciliteterne, siger Hans J. Thomsen.

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android