Fotografi uden rod og mad over det hele

Af Ture Damtoft - Tirsdag d.13 December 2016 - Kl.11:41

Den nystartede fotograf i Lem, Karin Kjeldgaard Miltersen, vil gerne tilbyde lidt mere end kun fotografi.

Karin Kjeldgaard Miltersen foran hendes studie, og med et kamera hun lover ikke at bruge til baby-billeder.

Den nystartede fotograf i Lem, Karin Kjeldgaard Miltersen, vil gerne tilbyde lidt mere end kun fotografi. Hun har lige haft åbningsreception i hendes studie med store vinduer og masser af lys, hvor der hænger billeder af glade babyer på væggene.
Babybillederne er en del af hendes Say-Baby koncept, som Karin Miltersen har startet op.Det er tænkt til mødre-grupper, som måske gerne vil mødes uden at skulle tænke over værtinde-rollen.
- De kan mødes her i stedet for hjemme, og så er der ingen rod eller mad over det hele. Og de kan blive her hele dagen, hvis de gerne vil det, siger Karina Miltersen, som har indrettet studiet lidt hjemligt og hyggeligt.
Det med rod og mad over det hele kender hun selv alt til. Sammen med manden har hun selv tre børn på 7, 4 og 1 år, og ved af erfaring hvordan det er at være på barsel.
- Jeg vil gerne ramme alle de mødre, som vil ud og synes det er lidt kedeligt med vasketøj og rengøring dagen lang. Jeg oplevede selv, hvordan jeg havde brug for det sociale, for det kan være hårdt at være på barsel, siger Karina Miltersen, som godt ved at mange måske ikke helt forstår, at en barselsorlov kan være hård.

Læs mere i avisen ...