Fra 0 til 500.000 på under 2 måneder

Af René Jannick - Tirsdag d.20 Maj 2014 - Kl.11:33

Iværksætterhuset i Rødding er nu en realitet. Og man må sige at det er gået hurtigt - idéen blev første gang luftet offentligt ved et borgermøde d. 19. marts i år og allerede nu er man kommet økonomisk i mål, så projektet har kunnet byde – og købt – den tidligere bankbygning på „den røde plads“ i Rødding.
Maria Østergaard Olesen fra initiativgruppen fortæller at opbakningen til projektet har været stor – både fra menige borgere og firmaer – så man hurtigt har nået målsætningen om 500.000 kroner.Det skete ved tegning af anparter fra kr. 1000 og op til 100.000. Og tegningen af anparter viser vel også meget godt, at den lokale forankring som var så vigtig for initiativgruppen, var – og er – tilstede i Rødding.


Men at omgøre en tidligere bankbygning til en rugekasse for nye virksomheder kræver mange hænder - og mange færdigheder. 
Mange er trådt til med hver deres kunnen, men man kan sagtens bruge flere ildsjæle i projektet, for der er nok at lave inden åbningen af huset. 
Et forsigtigt skøn fra Maria Østergaard Olesen er midt i juni, men der vil komme yderligere information om åbningen – og åbningsfestlighederne – på et senere tidspunkt.

Har du lyst til at give en hånd med - lille som stor - kan Maria kontaktes på tlf.  2637 7200.