Fra børnepleje 
til hårpleje

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.1 December 2020 - Kl.10:27

Lokal dagplejer i Rødding sadler om

Louise Thor Straten Vistisen åbner egen salon i Rødding.

Den 4. december åbner Louise Thor Straten Vistisen en ny frisørsalon i Rødding. Hun kommer fra et job som dagplejer, men fremover vil du finde hende med saks og kam i Salon NoVi på Stationsvej 19.
Selvom det kan lyde som noget af et skifte, så er frisørfaget bestemt ikke nyt for Louise Thor Straten Vistisen. Hun har nemlig før arbejdet som frisør, og hun er også uddannet i faget. Louise Thor Straten Vistisen var således i lære i Struer og tog den 4-årige uddannelse på Herning Frisørskole, hvor hun bestod med bronze. 
Hun arbejdede herefter i en årrække i kvalitetsbevidste saloner i Skive, indtil hun blev dagplejer.
- Jeg har arbejdet som dagplejer siden slutningen af februar 2020, og det har jeg været glad for. Men jeg har også virkelig savnet frisørfaget, siger Louise Thor Straten Vistisen til ugeavisen.
Det er især arbejdet med kunderne, som hun har savnet.
- Jeg elsker at kræse om kunderne og give den bedste rådgivning, så de føler sig trygge, siger Louise Thor Straten Vistisen, der bor i Rødding sammen med sin mand Jonas og parrets to børn - Nova på 3 og Ville på 1.
Hun håber, at den nye salon får en flot modtagelse.
- Jeg har ingen anelse, om der er grundlag for en frisør mere i Rødding, men jeg håber virkelig, at folk vil bakke op om salonen. Selv glæder jeg mig vanvittig meget til at komme på plads med det hele og byde alle velkommen, siger Louise Thor Straten Vistisen.