Fremsynet formand hædret med årets idrætslederpris i Skive Kommune

Af Ture Damtoft - Tirsdag d.4 April 2017 - Kl.10:40

Formanden for Spøttrup Motion og Sport, Morten Bilstrup, modtog forleden prisen som årets bedste idrætsleder i Skive Kommune fra Skive Idrætssamvirke.

En lidt overrumplet men stolt Morten Bilstrup tog imod prisen som årets idrætsleder.

Formanden for Spøttrup Motion og Sport, Morten Bilstrup, modtog forleden prisen som årets bedste idrætsleder i Skive Kommune fra Skive Idrætssamvirke. 
Igennem 35 år er han gået forrest i arbejdet med at skabe gode rammer for idrætten i Vestsalling. Det største initiativ han har stået for, er fusionen af Vestsalling UIF og Balling-Volling UIF, som blev en realitet da 2017 startede. Det er Inger Krog Nielsen, der selv er kasserer i foreningen, som indstillede sin formand.
- Vi har jo nærmest kørt parløb i årene. En ildsjæl som Morten Bilstrup fortjener en anerkendelse og et skulderklap for sit arbejde og engagement. Derfor indstillede jeg ham til prisen som årets idrætsleder, han fortjente den pris, siger Inger Krog Nielsen blandt andet i sin indstilling til prisen.
Hovedpersonen selv var både glad og overrasket.
- Det var lidt overrumplende, men det er da en dejlig anerkendelse, specielt når man er indstillet af andre, og det er idrætsfolket, som bestemmer, hvem der skal have den. Og, Inger og jeg skulle tage og dele den, for vi startede samme tid, og hun har nok lavet mere, end jeg har i de 35 år. De sidste ti år har vi været enige om at hvis den ene holder, så holder den anden også, så vi er begge to nødt til at fortsætte, siger Morten Bilstrup, som absolut ingen planer har om at holde. Det har han det for godt og sjovt til i foreningen.

Læs mere i avisen ...