Fuldt hus til familiebanko

Af Ture Damtoft - Tirsdag d.3 Oktober 2017 - Kl.10:48

Tirsdag i sidste uge var der familiebanko i Lem Samlingshus.

Der var fyldt godt op ved bordene, da Lem Samlingshus afholdte familiebanko i sidste uge.

Tirsdag i sidste uge var der familiebanko i Lem Samlingshus. Det var det næstsidste arrangement i forbindelse med Gentænk Landsbyen, der har været en del af Århus Europæisk Kulturhovedstad 2017. Arrangementet viste sig at være noget af et tilløbsstykke. Der var stillet borde og stole op til 132 mennesker, og der blev plantet en bagdel på langt de fleste af dem.
Dørene åbnede en time før banko startede, og der formede sig hurtigt en kø for at købe spilleplader og amerikansk lotteri, der hurtigt blev udsolgt. De fleste gevinster var sponsorereret, og arrangørerne sender en stor tak til alle sponsorerne og alle de frivillige, som gav en en hånd med.
- Der bliver omkring 5500 kroner i overskud fra vores familiebanko, og de skal gå til den kommende bus. Vi har jo gang i vores projekt med at få indkøbt en ny bus til ældrecentrene, og her hjælper alle beløb, store som små. Vores nuværende bus skulle gerne holde et stykke tid mere, indtil vi har fået pengene til en ny, siger Irene Kjeldgaard, der var med til at arrangere familiebanko.   
Det sidste arrangement under Gentænk Landsbyen er Lem Revyen, og den kommer på de skrå brædder til foråret