Fusion flytter ansatte

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.16 Marts 2021 - Kl.9:12

Afdeling i Lem samles i Frederiksgade i Skive

Medarbejderne i afdelingen i Lem flytter til Skive den 29. marts. Det skyldes efterårets fusion med Salling Bank.

Sparekassen Vendsyssel flytter de ansatte i Lem til Skive som led i fusionen med Salling Bank.
Sparekassen Vendsyssel forlader snart Lem - i hvert tilfælde fysisk. Den lokale forankring skal dog bevares, oplyser administrerende direktør Vagn Hansen til Ugeavisen.
Medarbejderne i afdelingen i Lem flytter konkret til Skive den 29. marts, hvor de herefter vil være klar til at tage imod i Fredriksgade 6. Det sker som led i den fusion med Salling Bank, som blev vedtaget i efteråret sidste år. Navnet vil også fremover være Sparekassen Vendsyssel, selvom adressen er en anden, og medarbejderne skal sidde i Salling Banks tidligere lokaler i Skive.
- Med fusionen har vi fået hele to afdelinger - en i Skive og en i Vinderup. Disse sammenlægges også og flyttes sammen i Salling Banks tidligere lokaler i de to byer, hvor de ansatte fra Lem også skal sidde. I Skive opretter vi et stort erhvervscenter i sparekassens nuværende lokaler. Ændringerne forventes at være gennemført i starten af april, siger Vagn Hansen.
Han forklarer, at sparekassen ønsker at skabe et stærkt fagligt miljø lokalt.
- Ændringerne skal sikre, at vi også i fremtiden har de nødvendige kompetencer og mulighed for faglig sparring i alle sparekassens afdelinger. Større og stærkere faglige miljøer giver stærkere rådgivning, og det er i dag primært, når man har brug for rådgivning om de store økonomiske beslutninger, at man kommer i sparekassen. Det er også lettere at rekruttere nye dygtige medarbejdere til større afdelinger, siger Vagn Hansen.

Læs hele artiklen på side 4 i avisen.