Fysioterapi fortsætter i Pulsen

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.4 Oktober 2016 - Kl.11:09

I sidste uge var Pulsen i Balling nødt til at lukke Pulsen Fysioterapi blandt andet grundet manglende ydernummer, men nu er der godt nyt.

Elsebeth Futtrup har lejet sig ind i Pulsen med sin fysioterapi.

I sidste uge var Pulsen i Balling nødt til at lukke Pulsen Fysioterapi blandt andet grundet manglende ydernummer, men nu er der godt nyt. Du kan således stadig få fysioterapibehandling  i Pulsen. Fysioterapeut Elsebeth Futtrup, som mange allerede kender fra det tidligere tilbud i huset, har nemlig lejet et lokale i Pulsen til fysioterapi og startet virksomheden FysioCare Salling. Hun har mange års erfaring som fysioterapeut og har trukket patienter til fra store dele af Salling. 
- Jeg er rigtig glad for at have fået mulighed for at leje lokalerne her ude. Jeg er naturligvis ked af ikke kunne lade sig gøre i den tidligere konstelation, men beslutningen om at leje mig ind i stedet var ikke svær at tage, for tanken har været der siden opstarten af Pulsen, siger Elsebeth Futtrup, der er meget rørt over den flotte modtagelse, som hun har fået som lejer af folk i huset.
- Mange har været og sige, at de er glade for, at jeg fortsætter, og det berører mig meget at blive taget så godt imod af folk, der fortæller, at de gerne vil beholde mig i huset, siger Elsebeth Futtrup.
I  FysioCare Salling vil Elsebeth Futtrup tilbyde den behandling, som folk i forvejen kender fra hendes tid i Pulsen, og alle er velkommen til at booke en tid.