Gå med i lunden for tredje gang

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.2 August 2022 - Kl.8:27

For tredje år i træk indbyder menighedsrådet for Brøndum, Hvidbjerg, Håsum og Ramsing kirker til skovgudstjeneste under åben himmel.

Fra en tidligere udgave af skovgudstjenesten ses pastor Dorte Ponsgård og korleder Anja Brejner Højgaard.

Den foregår søndag aften, den 14. august i Håsum Plantage, hvor der få meter inde i en lille lund er en rydning, som vil danne stemningsfuld ramme omkring alteret og de opstillede bænke.
Prædikant er sognepræst Dorte Ponsgård. Musik og korsang er lagt i hænderne på Anja Brejner Højgaard, der spiller violin. Hun er leder af Skive Musikskole og vil samle et hold elever til at bakke op om den kirkelige handling.
- Vi håber at se rigtigt mange til denne stemningsfulde gudstjeneste. Turister og sommerhusgæster er også velkomne. Det er ikke muligt at parkere ved plantagen. Folk bedes stille bilen ved Håsum Kirke og tage turen til fods. Vi sørger for skiltning, og hvis der er gangbesværede, tilbyder vi kørsel fra kirken til stedet og tilbage igen, siger Arne Hougesen, formand for menighedsrådet.
Skovgudstjenesten begynder klokken 19. Vil man deltage i den fælles gåtur til gudstjenesten, skal man være på p-pladsen ved kirken 18.30, hvorefter man i samlet flok vil gå ud til skoven. Efter gudstjenesten er menighedsrådet vært for gratis kaffe/te og kage.
Skulle det mod forventning blive regnvejr, gennemføres arrangementet i Ramsing Kirke.