Rigtig mange til garantmøde

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.17 April 2018 - Kl.8:27

Sparekassen Balling holdt forleden sit årlige garantmøde, og her dukkede hele 475 mennesker op for at hygge og høre om sparekassens udvikling.

Det antal glæder arrangørerne, der kunne præsentere et vellykket årsregnskab.
Bestyrelsesformand Poul Pedersen aflagde sin beretning, hvor han forklarede om sparekassens 2020-strategi - en strategi, der er lykkes over alle grænser - samt om resultatet for 2017, som er det bedste i sparekassens 104-årige historie.
Der var således god grund til at hygge og snakke og være glade omkring bordene, mens der blev nydt en kold øl eller vand og spist lækkert mad.
Poul Pedersen forklarede, at det gode år dog ikke giver anledning til at læne sig tilbage. Der skal fortsat arbejdes frem for at bevare en god udvikling - også når en ny krise kommer i finanssektoren, for det gør den. Og så er det godt være parate og have en styrket egenkapital, lød meldingen.
Rasmus Tantholdt fra TV2 skulle have været på mødet og fortælle om sine oplevelser som korrespondent, men han blev pludselig kaldt på arbejde i Nordkorea. I stedet dukkede den altid festlige og farverige filminstruktør og arbejderdreng Erik Clausen op, og han sørgede for, at en god aften sluttede med højt humør og motion af lattermusklerne.