Generalforsamling i Røde Kors Spøttrup Afdeling

Af - Tirsdag d.8 April 2014 - Kl.10:37

Det var en meget tilfreds formand for Røde Kors i Spøttrup, Karen Purup Krog, som kunne berette om det sidste års resultat.
 Med en omsætning i Røde Kors Butikken i Balling på 220.000 kr og en formindskelse af omkostninger  - så vi har haft et resultat på 140.000 kr. 

Leder af butikken er Aase Nyman som får hjælp af datteren Mona Boe Nielsen til alt dekoratørarbejde, hvilket hun er meget dygtig til..
Foruden butikken, har vi Nørkleklubben, som i 2013 har fremstillet 820 stykker tøj af garn, som vi har fået foræret. Vi mangler altid garn. Det er Anne Grethe som leder Nørklerne. En gruppe på 8-10 damer som mødes hver anden mandag.  

Desuden har vi Besøgvennekredsen, som også gør et stort stykke arbejde. Det er Ane Marie Henriksen som leder Besøgsvennetjenesten. Ane Marie Henriksen har boet i Lihme i mange år og er fantastisk til at finde besøgsvenner.
Vi er utrolig heldige med, at vi har så dygtige afdelingsledere, fortsætter Karen Purup Krog. De gør et kæmpe stykke arbejde.

Noget af overskuddet går til hovedforeningen, Resten har vi doneret til hjælp i Syd Sudan, Filipinerne og Syrien og til  uledsagede børn som er kommet, som flygtinge til Grækenland.
Rita Voborg forlod bestyrelsen efter eget ønske og ind trådte Mette Nyman, Lihme.