Glade besøgende til Håsum Marked

Af Susie Bjerggaard Jensen - Tirsdag d.8 September 2015 - Kl.8:20

Store som små havde en dejlig dag i Håsum, og der blev handlet, hygget, hoppet og danset i stor stil til dette års Håsum Marked, som fandt sted her i weekenden.

Der var mange besøgende i Håsum. Foto: Susie Bjerggaard Jensen.

Store som små havde en dejlig dag i Håsum, og der blev handlet, hygget, hoppet og danset i stor stil til dette års Håsum Marked, som fandt sted her i weekenden. 
Vejrguderne viste sig fra sin pæne side, hvilket fik mange besøgende til at lægge vejen forbi Skiveegnens største og mest besøgte marked. 
Børn, såvel som voksne, kom og gjorde nogle gode handler blandt de mange boder, som var opstillet på pladsen. Der var lidt for enhver smag og blev man lidt småsulten og tørstig, kunne der selvfølgelig også købes mad, øl og vand, som mange valgte at nyde ved de opsatte borde og bænke udenfor det store markedstelt. 
Stemningen var helt i top, og skulle der bydes op til dans indenfor i markeds- teltet, var det om lørdagen, først bandet New Midnight, der stod for den musikalske underholdning, hvorefter bandet Vendelbo Duo tog over og underholdte i de sene aftentimer.
Søndag var det så Primetime der satte fut på dansegulvet.
Igen i år blev markedet en kæmpe succes, hvor der var både nye såvel som gengangere af kræmmere på pletten, for at lave en god handel med den talstærke menneskemængde, som var mødt op.
Og et hvert marked med respekt for sig selv, har selvfølgelig også noget for børnene. Der var således til stor glæde og fornøjelse for de yngste, sat en hoppeborg op på pladsen til fri afbenyttelse. Det var der rigtig mange børn der benyttede sig af. 
Det har i det hele taget været nogle hyggelige dage for både kræmmere og besøgende, og vi kan allerede se frem til næste år, hvor der igen vil blive sat gang i handlen, hyggen og den gode stemning ved Håsum Marked.