Glade kræmmere i Kulturcenter Limfjord

Af Ture Damtoft - Tirsdag d.7 Februar 2017 - Kl.8:31

I weekenden blev der traditionen tro hold kræmmer- og loppemarked i Kulturcenter Limfjord.

Ville og Thorsten Klitmøller har taget sammen på kræmmermarkeder de sidste seks år. Det er ren hygge for de to pensionister, som altid synes de får en god oplevelse.

I weekenden blev der traditionen tro hold kræmmer- og loppemarked i Kulturcenter Limfjord.
Hallerne var fyldt godt op med udstillere, og allerede lørdag formiddag, da Salling Avis var på besøg, var der mange besøgende på udkig efter en god handel eller lige den nipsting, der kunne passe i køkkenet eller reolen derhjemme.
Arrangørerne af messen, Sport & Event Center Jebjerg, var da også godt tilfredse med weekenden.
- Vi har haft lige godt 2000 besøgende, så det er et godt tal. Der var ingen problemer, det kørte bare stille og roligt. Og når kræmmerne ikke brokker sig over noget, så er det nok ikke gået så ringe endda, siger Jan Dyhrberg, der var en af arrangørerne.
En af udstillerne var Bente Jepsen fra Sepstrup, som blandt andet solgte hjemmelavede bolsjer. Hun havde lige fået gjort en portion bolsjemasse færdigt, som skulle klippes ud til bolsjer, til stor glæde for et par børn der trippede nysgerrigt omkring den røde sukkermasse.
- Jeg har gjort det her i 25 år. Det startede hos spejderne i sin tid, og så har det grebet om sig, så nu står jeg her. Det er populært, især hos børnene. Men, der er mange, som synes det er dejligt, at vi står her, fordi det komer til at dufte så lifligt, siger Bente Jepsen, som havde fået solgt en del bolsjer på et par timer.
Så mange ville udstille på dagen, at alle tre haller var taget i brug i weekendens anledning. Et kig ud over den summende hal bekræftede bare, at der var rigeligt at gå på udkig efter. Grydelapper, glas, hatte, vaser, vanter samt Olsen Banden plakater og guld sølv og diamanter, og meget meget mere skiftede hænder i løbet af dagen.

Læs mere i avisen ...