Goddag og farvel i Hobby-Huset

Af kj - Tirsdag d.29 April 2014 - Kl.10:44

Efter 37 dejlige år takker Bent Laursen - nu efter eget ønske - af og siger farvel til en arbejdsplads, som har bidraget med så mange glæder.
Fra venstre se Lone, Bent og Kim.

De første 36 år mens det stadig hed Grundvad Tømmerhandel - vil jeg huske som dejlige år - sammen med Emil og Margit - bedre og flinkere mennesker findes ikke, fortæller Bent. 

Det sidste år i Hobby-Husets regi har selvfølgelig været lidt turbulente med nye arbejdsgange - nyt EDB system osv. - men også en spændende tid, hvor der har været mange nye tiltag.

Bent boede i starten i Lem, men har de sidste 35 år boet i Stoholm. Det var mest praktisk, da min kone er sygeplejerske og arbejder på Viborg sygehus. 
Nu skal jeg bare nyde livet, og starter derfor med at holde ferie.
Min kone og jeg  skal campere lidt mere og hygge os lidt mere med børnebørn og bruge lidt mere tid på haven. Det bliver sikkert en stor forandring - men jeg kommer til at holde af det.

Afløseren for Bent hedder Kim Jakobsen og er, trods sine kun  28 år, allerede en velbefaren mand ud i trælastbranchen. Er uddannet trælast-sælger i Roslev, har arbejdet hos XL-Byggemarkedet i Skive, og i håndværkerbutik i både Roslev og Skive. Kim bor i Roslev - er gift og far til Mikkel på 3 år - og en mere er på vej.

Jeg er meget glad for det gode arbejdsklima, som er her i Grundvad, fortæller Kim. Vi er et lille team, som kommer arbejder tæt sammen og det er dejligt at se, hvor meget de lokale støtter op om Hobby-Huset. 
Jeg er imponeret over, hvor velassorteret butikken er - og hvor godt den rammer de fleste behov. 
I øjeblikket arbejder vi på at udbygge samarbejdet med håndværkerne.

Hobby-Huset har foruden Grundvad - afdelinger i i Stoholm og Nr. Søby - dvs. vi kan skaffe varer fra dag til dag, hvis der forespørges på noget, som vi ikke lige har her i huset.

Torsdag den 1. maj er der planlagt et Goddag og Farvel arrangement til ære for Bent og Kim - fra kl. 14-17, hvor der serveres øl/vand og grillen er tændt.
kj