Gode råd om investering

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.24 September 2019 - Kl.9:38

Den 8. okotber er der investeringsaften i Sparekassen Balling Hallen/Pulsen i Balling. Her vil Sparekassen Balling og Sparinvest give gode råd

Oplev Poul Erik Skammelsen i Balling.

Den 8. okotber er der investeringsaften i Sparekassen Balling Hallen/Pulsen i Balling. Her vil Sparekassen Balling og Sparinvest give gode råd omkring investering af dine penge og opsparing. Hvornår bør du overveje det, og hvordan får du mest ud af dine investeringer - disse er blandt spørgsmålene, der besvares.
Både kunder og andre interesserede er velkommen til aftenen, hvor både kundechef Betina H. Hansen fra Investeringsforeningen Spar- invest og bankens ansatte vil deltage.
Undervejs kan du desuden opleve Poul Erik Skammelsen fortælle om sit arbejdsliv som journalist og udsendt til Verdens Brændpunkter. Poul Erik Skammelsen har været ansat på TV2/TV2 NEWS siden 1988 og har været udsendt til de fleste af verdens brændpunkter.
I dette foredrag tager Poul Erik Skammelsen tilhørerme med på en rejse gennnem de journalistiske brændpunkter verden over, hvor han har befundet sig. Han var med, da TV2 startede i 1988. En ny station uden journalister, der mange år havde siddet tungt på de spændende jobs.

Læs mere i avisen ...