Grisefest og mavedans på Balling Plejecenter

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.20 August 2019 - Kl.10:32

Forleden var der sommerfest på Balling Plejecenter, og i år var arrangementet faktisk døbt Grisefest, idet menuen bestod af helstegt pattegris med tilbehør.

Den erfarne og rutineret mavedanser leverede et flot show.

Forleden var der  sommerfest på Balling Plejecenter, og i år var arrangementet faktisk døbt Grisefest, idet menuen  bestod af helstegt pattegris med tilbehør. Deltagerne havde en dejlig aften, og der bliver også fest til næste år, lover centret.
Aftenen startede med velkomstdrinks, som bestod af Sangria, der er en sommercocktail fra Spanien, og da aftenen skulle dufte lidt af sydlandsk stemning, var borddækningen a la caféstil med flotte rød- og hvid ternede duge og med tilhørende pynt - herunder grisetryner på pind, som var skumfiduser udformet som tryner. Der var dermed lagt op til fest på en lidt regnfulde torsdag aften. Vejret kunne bestemt ikke mærkes på humøret indendørs. og der var en fantastisk god stemning blandt de godt 80 deltagere.
Efter den lækre mad og desserten, som bestod af hele tre slags islagkager, kom aftenens store overraskelse, da centret fik besøg af en dygtig mavedanser.
Den erfarne og rutineret danser leverede et flot show i et ekstrem flot pyntet mavedanserkostume. Efter fremvisningen af mavedans blev der opfordret til dans for deltagerne, og en pårørende og lederen på plejecentret Karin Christiansen tog imod udfordringen - og det klarede de modige piger fantastisk godt.
Det musikalske indslag denne aften sørgede Limfjordsduo med Mogens og Aage for , og det var som altid festligt og en succes med disse to herrer, der i aftenens anledning også var pyntet op med blomsterkranse.
Aftenen sluttede med sang og grisekonkurrence, inden alle gik glade i seng mange oplevelser rigere.