Gymnastikopvisning i Lem Hallen

Af Lasse J Lauritsen - Onsdag d.30 Marts 2016 - Kl.9:02

Onsdag aften den 16. marts kl. 17.30 startede LMI med fællesspisning, der var plads til 150 personer.

Opvisningen var godt besøgt. Foto: Kjeld H. U. Pedersen.

Onsdag aften den 16. marts kl. 17.30 startede LMI med fællesspisning, der var plads til 150 personer. Billetterne til fællesspisningen var udsolgt flere dage før og der var mange der gik forgæves, men det understreger at der er rift om pladserne og god opbakning til det. Menuen bestod af frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler med hvid sovs, som var lavet af Madlavning for finere mænd med chef kok Peter Lynderup i spidsen.
Kl. 19.00 startede gymnastikopvisningen og der var fremmødt 340 publikummer foruden de 132 gymnaster og dansere vi havde på gulvet. Der har aldrig været flere personer i hallen siden der var 50 års jubilæum på skolen. Man må sige at det var en kæmpe succes.
Det var med stolthed og glæde at vi fra LMI kunne præsentere disse hold som udelukkende var fra egne aktiviteter i klubben.
Program for aftenen var:
Leg og Bevægelse - de små 3-6 år er de første på gulvet (11 Børn).
Derefter Showdance der for 1. gang skulle vise hvor dygtige de var blevet (35 Børn).
Efter dem kom Motion for Sjov, de mere erfarende der har nogle år på bagen, de viste hvad de havde øvet på i denne sæson (50 voksne).
Lem Springhold - 36 springere fra 1- 6 kl. viste med stor elegance hvad de havde øvet på til denne opvisning.
Til sidst kom Showdance igen som de sidste for denne aften. De fik salen til at koge til deres flotte dans som passede 100% til musikken.
Vi afslutter som altid med en hilsen og tak til vores instruktører og trænere. 
Det var et rigtig flot show som gymnasterne leverede, de 340 publikummer der var fremmødt var særdeles tilfredse kunne man mærke.