Håndboldspillere sluttede af i mørke

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.9 April 2019 - Kl.11:04

Håndboldudvalget i Spøttrup Motion & Sport havde fredag aften arrangeret en fælles håndboldafslutning for årgangene U10 til og med U14 i Spøttrup Kulturhal.

Håndboldudvalget i Spøttrup Motion & Sport havde fredag aften arrangeret en fælles håndboldafslutning for årgangene U10 til og med U14 i Spøttrup Kulturhal. Hele 40 glade og spændte unge mennesker deltog i det frivillige arrangement – og det var ikke kun de unge, som var glade og spændte, det var arrangørerne også.
I løbet af dagen havde udvalget og frivillige tapet bane, mål, bolde og kegler op, skærmet for al udefrakommende lys samt stillet UV-lamper op. Efter de unge havde spist aftensmad i cafeen, blev de inddelt i hold og tegnet i ansigterne, og så blev al lys i hallen slukket. Og sikke en effekt! Alle var begejstrede.
Resten af aftenen blev der leget og spillet håndbold i den mørke hal. Deltagerne skulle blandt andet løse holdopgaver, spille småspil og kampe på tværs af banen, spille med en stor gummibold, slå med terning, lave QR-kode løb, skyde efter fartmåler og selvfølgelig afslutte med en turnering, hvor der blev spillet på den store bane. Der var naturligvis også indlagt en pause, hvor der kunne købes snolder i cafeen. Hele aftenen blev der hygget på tværs af aldre, hold og køn, og det var en god kickstarter til Påskestævnet på Mors, som løber af stablen om knap 14 dage.
Håndboldudvalget TAKKER alle deltagere samt frivillige for en fantastisk og vellykket aften.