Halloween og riddere på Spøttrup Borg

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.11 Oktober 2016 - Kl.12:19

Spøttrup Middelalderborg slår i efterårsferien dørene op til en hyggelig uge, som ender med at blive lidt mere uhyggelig.

Halloween er normalt meget populært på borgen.

Spøttrup Middelalderborg slår i efterårsferien dørene op til en hyggelig uge, som ender med at blive lidt mere uhyggelig. I sommerferien blev Ole Bach fra Viborg kåret på Spøttrup Middelalderborg til Europas bedste ridder til hest. Drømmer du også om at blive en ligeså berømt ridder som Ole, der ikke længere kan gå i fred for sine mange fans? Ja, så skal du bare købe dig en god krikke, som skal være modig; en god solid rustning, som tåler slag og stød fra sværd eller hellebard. Men inden du hæver hele din børneopsparing og stormer ud for at købe hest og rustning, så kom ud på Borgen, hvor du kan snuse til ridderfaget.
På Borgen kan du male dit eget våbenskjold med et sejt motiv, som måske kan skræmme din modstander, eller du kan designe din egen perlekæde. På buebanen kan I konkurrere i, hvem der er den bedste skytte med bue og pil. For hele familien er der også en skattejagt, hvor I sammen kan forsøge at finde skatten på Borgen. Melder sulten sig eller har I bare lyst til at hygge med chokolade og et stykke kage, så kig ind på Café Borgen.
Fredag aften den 21. oktober er der traditionen tro meget uhyggeligt på Borgen, hvor genfærd og spøgelser samt Borgens uhyggelige venner sætter en skræk i livet på alle, som tør nærme sig den mørklagte Borg. Til Halloween serverer Café Borgen heksesnot og andre ulækre ting i Borgens kælder.