Hele familien hjælper når grisene skal grilles

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.3 September 2019 - Kl.10:22

Når du er til fest i lokalområdet, og menuen står på helstegt pattegris, så er der stor chance for, at grisen kommer fra Lykkebo Grill i Balling.

Der kører årligt 200 til 250 grise ud til fester fra Posthusvej i Balling.

Familien Davidsen, der ejer virksomheden, der i oktober har eksisteret i 26 år, har nemlig mange års erfaring og en stor kundekreds - både i Salling, på Mors, i Skive - og Århus. Faktisk kører familien via virksomheden mad til fester af alle typer fra Balling og inden for en radius af 100 kilometer, så grisene, der stammer fra Sevel Slagteri, kommer vidt omkring.
- Lykkebo Grill er et familieforetagende. Vi hjælper alle til, for der er meget at lave, når vi skal levere maden til en fest, og vi kan lide at gøre det sammen. Det giver os også kvalitetstid sammen som familie, imens vi har et fælles projekt, siger den 48-årige Preben Davidsen, der er udlært slagter og ejer Lykkebo Grill.
Udover ham består familien af hustruen, den 49-årige Merete Davidsen, samt deres fire børn: Matilde på 24 år, Caroline på 18 år, Annesofie på 14 år og Camilla på 27 år.
Den sidstnævnte datter bor i Kina, så hun kan af naturlige årsager ikke hjælpe til, men resten af familien deltager, når maden til en fest skal gøres klar. 

Læs mere i avisen ...