Hele Salling hepper på Christian

Af Helle Lenschow - Onsdag d.24 Januar 2018 - Kl.9:53

Det 17-årige sangtalent fra Hindborg er på alles læber lokalt.

Christian Christensen fra Hindborg sang Beatles-sangen Blackbird til sin audition i Århus. Foto: DR Presse/Have Kommunikation.

Det er noget af en omvæltning for den 17-årige Christian Christensen fra Hindborg at deltage i X-factor på DR. Fra en anonym tilværelse som gymnasieelev og kirkesanger med flair og passion for musik og sang, er han pludselig på alles læber. Og i aviserne. Men alle bakker op.
- Da folk opdagede, at jeg er i X-Factor, væltede det straks ind med støtte fra både gamle og nuværende venner. Lige efter første audition blev sendt, boomede både min sms,min mail, min Instagram og min Facebookside med søde hilsner, og det er bare dejligt, siger Christian Christensen, der tager opmærksomheden med ro.
For ham er fokus på musikken, som altid har fyldt meget i hans liv. Christian går til dagligt i 1.g på Morsø Gymnasium. Han synger, spiller guitar og klaver og skriver også egne sange, og musikken har også altid fuldt ham i uddannelsesregi. Det var da også en lærer fra Gudenådalens Efterskole, der opfordrede ham til at gå til audition. Hun mente at forløbet med mentorer - i Chrstians tilfælde er det dommer Sanne Salomonsen som er mentor for de unge - kunne bidrage positivt til hans videre musikalske repertoire og kunnen. Desuden har han tidligere fået musikundervisning i sin tid som folkeskoleelev i Hem samt på Skivehus i overbygningen, hvor sangeren Mads Langers far Jens Martin Dam Clausen stod for undervisningen, lige som han kan opleves som kirkesanger i kirkerne i lokalområdet omkring Hindborg. Han har også spillet i et band - E45 - på sin efterskole.

Læs mere i avisen ...