Hem-rytter sprang flot

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.7 Juli 2015 - Kl.8:15

Saquita var sammen med Anna-Mathilde A. Nielsen fra Dølby ved Hem igen ude på konkurrencebanerne forleden, hvor de var til distriktsstævne i Boller ved Horsens.

En meget koncentreret Anna-Mathilde i spring på den unge pony Athene.

Saquita var sammen med Anna-Mathilde A. Nielsen fra Dølby ved Hem igen ude på konkurrencebanerne forleden, hvor de var til distriktsstævne i Boller ved Horsens. Den lange kørertur for det unge springtalent, der træner i Skive Rideklub, var det hele værd.
Det gik nemlig rigtigt godt, og den flotte præstation fra sidste fredags stævne blev fulgt op af to flotte sejre i LA.
- Sejrene kom i hus ved meget flot, kontrolleret og meget hurtig ridning på den nyanlagte bane i Boller. Det var en god og fast bund, som Saquita og Anna-Mathilde profiterede af. Saquita er klart bedst på en fast bund, hvor hun ikke er bange for at skride i svingene, udtaler træner og far, Michael L. Nielsen.
Anna-Mathilde var selvsagt også meget glad for præstationen.
- Jeg var vildt nervøs inden jeg skulle i gang, men det gik bare super godt, og Saquita var rigtig sød, siger hun.
Der var også blevet plads til Athene i startlisterne. Anna-Mathilde red Athene rigtigt flot, og det blev til to fejlfrie runder i LA og MB. Athene er stadig under uddannelse, og de ting, der blev arbejdet med, lykkedes. Athene trænes frem mod at springe de højeste højder, og vi forventer først for alvor, den slår igennem med store resultater i løbet af vintersæsonen.