Hem skytterne fik mange medaljer med hjem

Af Ture Damtoft - Tirsdag d.5 September 2017 - Kl.8:25

Den 11 årige pistolskytte fra Hem, Paw Berthelsen, har lige været til DM i pistolskydning i weekenden, som blev afholdt af Dansk Skytte Union i Århus.

Pistolskytten Paw Berthelsen vandt er blevet danmarksmester i to discipliner i pistolskydning, da DM blev afholdt i Århus i weekenden.

Den 11 årige pistolskytte fra Hem, Paw Berthelsen, har lige været til DM i pistolskydning i weekenden, som blev afholdt af Dansk Skytte Union i Århus. Paw Berthelsen vandt både i disciplinerne sportspistol og standardpistol, og med både ét-hånds og to-hånds skydning.
Han er fodboldspiller på U14 holdet i Spøttrup Motion & Sport, og måløjet fejler ikke noget. Heller ikke med pistolerne, for han slog sin personlige rekord på finpistol, hvor han blev noteret for 551 point ud af 600 mulige. På standardpistol opnåede han 538 point ud af 600 mulige, og hans næste mål er DM i DGI skydning i Vingsted om 14 dage.
Hem Skytteforening havde også andre skytter med til DM i Århus. Torben Breiner skød sig også en til en personlig rekord på fripistol med 534 point ud af 600 mulige, og han vandt to sølvmedaljer på standardpistol og sportspistol.
Skytten Leif Ravn vandt guldmedalje på militær hurtig skydning i senior 2-2, og Mogens Berthelsen vandt guldmedalje i senior 1 på silhuet pistol.
Ligeledes vandt Hem skytterne medaljer i DK turneringen.