Høj sol og højt humør i Skive

Af Helle Lenschow - Mandag d.4 Juni 2018 - Kl.15:44

Årets festival i Skive forløb godt med masser af musik og fantastisk vejr over festivalgæsterne alle dage.

Brugsmanden havde travlt og hyggede om de mange mennesker. Foto: Jan Sand.

Årets festival i Skive forløb godt med masser af musik og fantastisk vejr over festivalgæsterne alle dage. Der blev solet, hygget, snakket, danset, drukket øl og vand samt festet og badet, mens omgivelserne for festivalen, der både tæller skov og strand for alvor kom til sin ret i det gode vejr. Også campen var godt fyldt op med feststemte og festivalklare mennesker, der endda havde deres egen brugs på pladsen.
Dagli`Brugsen Balling havde nemlig igen i år åbnet en filial inde på campen, hvor der kunne købes kolde drikke, isterninger, mad, ting til den personlig hygiejne og andet, som festivalgæsterne kunne savne.
I teltet ved siden af, havde brugsen også åbnet en afdeling af den populære Foderbrættet, og her kunne gæsterne stille sulten i både grillmad og morgenmad med æg, pølser og bacon - et tilbud mange af de morgenfriske benyttede sig af. Det smukke vejr trak også mange ned til strandkanten og ud i det svalende vand, for det var varmt under festivalen, hvor der også blev solgt meget kildevand.