Hos Kirsten kan du hjælpe med at undgå madspild

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.28 Marts 2017 - Kl.8:34

Når du bestiller kød hos Slagtermesterinden i Balling, så kan du selv være med, når kødet skæres ud.

Kirsten Munkesø skærer kødet ud foran kunderne, så de kan se, hvad det er, de køber med hjem.

Når du bestiller kød hos Slagtermesterinden i Balling, så kan du selv være med, når kødet skæres ud. Det sker nemlig foran kunden, imens der snakkes om ønsker og tilberedning samt rådgives af personalet, der ifølge ejer Kirsten Munkesø, ved alt om kød.
- Vi skærer kødet ud foran kunden, fordi det giver en tryghed i købet. Kunden kan se, hvad hun eller han får, og vi kan samtidig vejlede og sikre os, at vi rammer helt korrekt, siger Kirsten Munkesø.
Hun fortæller, at smag er individuelt, og hvis man som mand og kone ikke ønsker samme stykke kød til den gode bøf, så kan man i Balling få to forskellige udskæringer.
- Hvad er en god bøf? Det er jo individuelt, og imens vi skærer, så spørger vi kunden om disse ting. Skal det være mørt kød? Ønsker kunden ekstra smag eller bid i kødet? På den måde her er kunden involveret i processen. Vi giver også gerne råd om valg af kød og tilberedning, hvis man ønsker det. Og har du specielle ønsker, så kan vi skærer præcist, som den enkelte kunder gerne vil have det. Nogle vil have fedt på, andre uden fedt, nogle vil have en steg ridset, andre vil ikke, mens nogle vil have et stykke kød med ben, og alt dette kan vi give kunderne, fordi vi skærer ud, imens de selv er i butikken, siger Kirsten Munkesø.

Læs mere i avisen ...