Hos LTP får du igen tag over hovedet

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.17 November 2015 - Kl.12:53

Brandskader, vandskader, rørskader, stormskader eller nybyggeri. Der er mange årsager til, at en familie kan blive husvild for en periode. Et nyt firma fra Spøttrup står klar til at genhuse boligejere i en 14 meter lang sættevogn - indrettet fuldstændig som et rigtigt hjem.

Beboelsesvognen er indrettet som et rigtigt hjem.

Fremover kan familier, der bliver husvilde for en periode, leje en lækker stor og hjemlig indrettet beboelsesvogn hos firmaet LTP Udlejning i Volling. Det er Lisbeth Træholt, der står bag firmaet, der på sigt vil udvide med flere beboelsesvogne, så endnu flere behov kan tilgodeses.
- Sættevognen er 14 meter lang og 2,43 meter bred indvendig. Jeg har gjort ekstra meget ud af indretningen, så det føles som et rigtigt hjem, og der er alt, hvad familien skal bruge bortset fra rent tøj. Der står også aftensmad og morgenmad til det første døgn, så man ikke skal tænke på noget af dette, hvis man for eksempel står i en akut situation, hvor ens hjem er skadet, siger Lisbeth Træholt, der har forsynet vognen med alt fra rene håndklæder og panodil til hårde hvidevarer og puslebord  - og alt under et tag. Desuden har den en spildevandstank på 800 liter, en varmtvandsbeholder på 80 liter, og den er opvarmet og kan køre med generator, når den ankommer.
Kæledyr er naturligvis velkommen.

Læs mere i avisen ...