Hos P bliver du mødt i øjenhøjde

Af Helle Lenschow - Onsdag d.22 Januar 2020 - Kl.10:01

Salonen P i Nørregade i Balling kan fejre 20 års jubilæum i år.

Salon p i Balling Rikke og Helle Rikke Nørgaard og Helle Pedersen kan sammen fejre 20 års jubilæum i salonen i Balling til oktober.

Stemningen er positiv, fri og uformel, og når du træder ind af døren i P - salonen i Nørregade i Balling - bliver du mødt med et frisk hej og et smil. Det er den 47-årige frisør Helle Pedersen fra Balling, der ejer salonen, og sammen med sin ansatte, den 44-årige frisør Rikke Nørgaard, værner hun om atmosfæren.
- Vi er, som vi er. Her møder vi folk i øjenhøjde og med en smil, siger Helle Pedersen.
Der bliver også joket, ping-ponget og grinet, når hun ind i mellem må tage telefonen og booke en tid til endnu en kunde. Det er tydeligt, at der er handling bag ordene, og man mærker tydeligt den gode stemning.
- Vi elsker vores arbejde, men vi elsker vores kontakt med kunderne mest. Vi har et job, hvor folk går glade ud af døren. Det er en gave! siger Helle Pedersen.

Stort netværk
Helle Pedersen kom i lære i Klippecentret i Balling for 31 år siden. Den nuværende salon overtog hun efter Karen Bønding, og da lå den i Søndergade. Til oktober i år kan hun fejre 20 års jubilæum med salonen - og med Rikke Nørgaard.
- Rikke er udlært her, og hun startede kort tid efter, at jeg havde overtaget salonen, så vi har arbejdet sammen i 20 år i år, siger Helle Pedersen.
Navnet P stammer fra ejerens efternavn. I skolen var der to piger med navnet Helle, og derfor blev de til Helle P og Helle K. Senere fulgte tilnavnet P Helle Pedersen ind i håndboldverden, hvor både hun og Rikke Nørgaard har været meget aktive siden ungdommen - og Helle Pedersen er det stadig som ungdomstræner i Spøttrup.
- Vi har et stort netværk på grund af, at vi er så sociale og aktive i hallerne og inden for sport og foreningsliv. Generelt er vi begge meget sociale, og det er naturligvis også med til at gøre, at vi er glade for vores arbejde som frisører, hvor vi jo naturligt møder og snakker med mange mennesker, siger Helle Pedersen.
Mange ting bliver således delt i lokalerne i Nørregade - og her bliver det. Frisørerne er nemlig mennesker, som kunderne kan stole på.
- Vi lærer mange af kunderne rigtig godt at kende. Nogle af dem kan vi også fejre jubilæum sammen med til oktober, og den loyalitet er vi simpelthen så taknemmelige for, siger Helle Pedersen.

Læs mere i avisen uge 4

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android