Huset i Hem byder velkommen til to nye behandlere

Af - Mandag d.15 September 2014 - Kl.13:57

Klinik for fodterapi i Huset i Hem ved fodterapeut, Birthe Glud og Karin Raahede, kan nu fejre 1 års jubilæum.

  Vi har haft et fantastisk år med stor opbakning fra nær og fjern, fortæller Birthe Glud og det har nu resulteret i at fodterapeut Karin Raahede fra 1. december har opsagt sit job i Struer. 
Vi har henover sommeren fået indrettet 2 nye klinikrum og derfor byder vi nu velkommen til to nye behandlere.Fv. ses fodterapeut Birthe Glud, og de 2 alternative behandlere Mynte Dorthe Duelund og Aase Kolding

Den ene er Mynte Dorthe Duelund, som praktiserer Holistisk massageterapi. 
Der er tale om en helkrops massage der går i dybden, fortæller Mynte Dorthe. Denne behandling er for alle med muskelsmerter, kredsløbsproblemer eller til dem, som bare ønsker velvære.
Desuden udfører hun Bars behandlinger, hvor der arbejdes med psyken. Denne form for terapi forløser gamle traumer, blokeringer, uro/stress og fastlåste tankemønstre. Populært kan man sige, at behandlingen „tømmer den indre skraldespand“ og er fantastisk til alle som lider af stress, angst, søvnløshed, ADHD, OCD, depression og lignende diagnoser.
Mynte Dorthe afholder kurser i Bars behandling (kan læres på en dag) Der skal være minimum 4 personer for at et kursus kan afholdes)
Mynte udfører også akupunktur - her er der tale om henholdsvis Acunova  Akupunktur der er specielt velegnet og fantastisk til smertebehandling som f.eks. muskelsmerter, migræne og piskesmæld, sportsskader samt øjenproblemer og Nada øreakupunktur som er en recovery-model, der er specielt udviklet til stress, afhængighed og psykiatriske symptomer og har til formål at afbalancere og give ro i krop og sind. 

Den anden nye behandler er Aase Kolding som er zoneteraput og ud over den traditionelle zoneterapi udføres også ansigtszoneterapi. Desuden praktiseres øre akupunktur, kranio-sakral terapi og Bars
Aase Kolding er RAB-reg. behandler og har været zoneterapeut i 20 år

BioEnergiser D-TOX SPA:
Mynte og Aase er i gang med sammen at udvikle et D-tox program. Systemet er en revolutionerende metode til, at afbalancere cellerne i kroppen og sætte en effektiv afgiftningsproces i gang. Behandlingen er god til psoriasis, eksem, ødem/hævelser, lymfeødemer, lymfekirtel afgiftning, bedre blodcirkulation og meget mere.
LIFE-WAve (energiplaster)
Birthe Glud og Mynte Dorthe Duelund kører sammen behandlingen med Life Wave plastre, som øger energinevauet, og er smertelindrende. Der findes 7 forskellige plastre til hver sit formål.

I klinikken forhandles produkter fra Forever Living - (Aloe vera serien) og Energetix magnetsmykker som lindrer smerter og styrker kredsløbet.

Alle behandlere i Huset i Hem har konsultation efter aftale