Børnene hyggede sig med håndbold i Oddense

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.22 September 2020 - Kl.10:31

Håndboldkaravanen var i år delt i to haller

Børnene havde en skøn dag.

Der blev gået til den med håndboldene, da lokale skolebørn deltog i Håndboldkaraven forleden. Det var HRH/Oddense, der i samarbejde med Dansk Håndbold Forbund inviterede til håndboldkaravane for alle alle elever fra 0. til 6. Klasse på de to skoler i Roslev og Oddense, og det var et hit begge steder.
Normalt holdes dagen samlet, men i år var børnene dog delt op, for at mindske risikoen for coronasmitte. Roslev-børnene var derfor i Salling Hallerne, mens børnene fra Oddense trænede i hallen der.
Der blev gået til den med boldene hele dagen, og børnene fik prøvet kræfter med sporten. Målene stod for skud, der blev grinet, kastet bolde til vennerne og øvet sig i at håndtere den runde kugle på sikker vis. Der kom også sved på panden, og at børenne havde det sjovt skinnede tydeligt igennem i kraft af de mange latterudbrud.
Formålene med håndboldkaravanen er at promovere håndboldsporten, at inspirere lærere til at bruge håndbold mere i undervisningen og at give børn en rigtig god oplevelse med leg, spil og bevægelse.
Man håber naturligvis på, at man kan inspirere børn til at begynde til håndbold.

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android