Hyggeligt stævne i Lem

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.15 September 2015 - Kl.8:36

Forleden var der ridestævne i Lem Rideklub med masser af udfordringer for både store og små.

Dressurklasserne viste mange dygtige ryttere i Lem.

Forleden var der ridestævne i Lem Rideklub med masser af udfordringer for både store og små. Klubbens medlemmer havde en hyggelig dag sammen med deltagerne, og der var igen gjort meget ud af, de små også skulle have en dag, hvor de kunne være med.
Dagene bød således på masser af dressurklasser, både for de store og meget dygtige og for de små og mere forsigtige ryttere, som blev udstyret med en opråber, der undervejs guidede rytetrne og fortalte, hvilke øvelser, de skulle udføre. Nogle deltog endda med en person til at trække hesten, så de helt små kunne være med.
Klubben havde også sin populære ”Sjov med dressur”-konkurrence, der er en slags mini ponygames med masser af små sjove opgaver, der skulle løses i tæt samarbejde mellem hest og rytter. Også her deltog nogle med en til at trække hesten, og igen kunne de helt små være med. Spring blev der ikke noget af denne gang, da der ikke var nok tilmeldte, men klubben fik dog holdt sin Boys Special, som er en mini springklasse for de yngste ryttere, der sprang over bomme, som lå på jorden.
Dermed håber man, at man har sået frø til et par kommende små springryttere.