„Sidder du i hus til halsen“? - kontakt Skottenborg

Af - Tirsdag d.9 September 2014 - Kl.11:34

Kurt Skottenborg har i det seneste år haft succes med at udføre optimering af huse - som enten har været til salg længe, eller som skal sættes til salgJeg udfører rådgivning - og i samråd med kunden gennemgår jeg boligen fra gulv til loft, ude som inde og udfærdiger en rapport, som fortæller hvad der kan forbedre chancerne for et salg. 

I nogle tilfælde vælger kunden selv at udføre ændringsforslagene - eller de beder mig om at udføre det fortæller Kurt Skottenborg.

For boligejeren kan det være svært lige at forestille sig, hvad der skal til for at gøre boligen attraktiv, fortsætter Kurt Skottenborg. Der kommer jeg så med nye øjne, og kan se, hvordan ejeren for et forholdsvis mindre beløb, kan skabe en stor synsmæssig forskel.

Jeg har i længere tid haft et samarbejde med flere andre aktører, bl.a. NyBolig I Skive, som kontakter mig, hvis sælgeren har behov for rådgivning, f.eks. inden der tages fotos til boligannoncen.

Kurt Skottenborg kører hele landet rundt for at optimere salg og udføre andre opgaver - og udfører desuden algebehandling af tag, diverse tømrer-/snedkeropgaver og indbrudssikring.