Indvielse af Krolfbane i Rødding

Af Lasse J Lauritsen - Onsdag d.18 Maj 2016 - Kl.10:22

Tirsdag den 3. maj blev den nye krolfbane ved Rødding Ældrecenter indviet.

Borgmester Peder Chr. Kirkegaard klipper den røde snor. Foto: Lone Krunderup.

Tirsdag den 3. maj blev den nye krolfbane ved Rødding Ældrecenter indviet. Ingen var i tvivl om, at Rødding var klædt på til fest. Flag-alléen var sat og 0. og 1. klasse fra VSD Rødding stod med flag og bød borgmesteren velkommen.
Der var mødt over 100 børn og voksne op til indvielsen og SFO klassen på VSD Rødding havde lavet et meget flot banner hvorpå der stod ”Åbning af Krolfbane”.
Else Dürr bød velkommen og fortalte om dagens program.
Festen blev åbnet af skolebørnene, som sang et par sange.  Morten Bilstrup, formand for VUIF, lagde i sin tale vægt på de gode initiativer indenfor sporten og motionen for 60+.  Danmarks Idrætsforbund har en vision, at mange flere seniorer skal dyrke en eller anden form for motion og vi er godt i gang i Rødding. ”Vi skal bevæge os til livet.” Derefter var det borgmester Peder Chr. Kirkegaards tur til at holde sin tale. Efter talerne klippede borgmesteren den røde snor og så var Vestsalling Krolf indviet. 
Der var valgt 4 personer til et prøvespil på 1 hul. Det var borgmesteren, Morten Bilstrup, Ida Rump og Erik Bentzen som fik kyndig vejledning af eksperterne fra DAI. 
Efter prøvespillet var banen åben for alle der havde lyst til at spille - det var der mange der gerne ville - og de fik også kyndig vejledning af Thomas Arentz og en kollega som er tidligere dansk mester i Krolf 2015. Indvielsen sluttede ved 12 tiden og alle var tilfredse med arrangementet. Også vejret artede sig ordentligt.
Alle må benytte banen efter gældende regler og hver onsdag i en tid frem vil en fra arbejdsgruppen være til stede.  Banen har vist stor interesse fra byens borgere og beboerne på Rødding Ældrecenter følger også med i hvad der sker på græsset lige udenfor deres vinduer.
Ældrecenterets personale har intet at gøre med Krolfbanen og ved spørgsmål kan Else Dürr kontaktes.