Indvielse af ny skolegård i VSD Rødding

Af René Jannick - Tirsdag d.9 September 2014 - Kl.10:53

Fredag var festdag da over 100 forventningsfulde børn skulle til indvielse af det, de gennem længere tid har kunnet gå og se at der blev arbejdet på. En spritny skolegård stod klar – til både leg og læring – og dermed helt i ånd med den nye skolereform.

 


Skoleleder Peter Fogde Mikkelsen har lige klipper det røde bånd til herlighederne

Pengene til etableringen er fundet gennem fondsansøgninger, og det gav resultat hos Bustrupfonden og A.P. Møllerfonden, som står for 250.000 kroner af de tildelte penge. De resterende penge har VSD støtteforening bidraget med, så man kunne få enderne til at nå i regnskabet.Afd.leder i VSD Rødding Janni Riis Mogensen og Claus Olesen fra kontaktforældrerådet har sendt de mange ansøgninger til fonde, som til sidst 
"gav pote"

Det er kontaktforældrerådet og lederen på VSD Rødding, der sammen har lagt sig i selen for de nye faciliteter, og det var en glad og stolt skoleleder Peter Fogde Mikkelsen, der sammen med børnene indviede legepladsen med det berømte sakseklip-på-snor. Efter indvielsen festede man videre i skolegården, og menuen var pølser, brød og saftevand til de mange børn, lærere og forældre, som deltog.

Se NetTV-indslag fra dagen på : http://www.spottrup-ugeavis.dk/videoklip