Stor interesse for innovationshus

Af Helle Lenschow - Mandag d.23 April 2018 - Kl.9:44

Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter, SET, ønsker at etablere et innovationsmiljø, der skal tiltrække virksomheder, iværksættere, studerende og borgere til Skiveegnen.

Innovationshuset placeres på Brårupvej.

En vigtig del er etablering af en permanent projektorganisation, som skal gøre drømmen til virkelighed. Projektorganisationen koster ekstraordinære penge  – og det er mange villige til at bidrage til.
Uffe Frovst, der er direktør i SET, forklarer, at både han og bestyrelsesformand Gregers Frederiksen har modtaget mange positive tilkendegivelser og desuden en del tilsagn.
- Det er vigtig, at vi gør det let for bidragsyderne at byde ind. Derfor har vi oprrettet en crowdfunding-kampagne, så alle kan bidrage med både store og små beløb. Alle beløb fremgår straks af kampagnens hjemmeside, og man bestemmer selv , om man vil være anonym, og beløbet skal hemmeligt for offentligheden, siger Uffe Frovst.
Ligeledes for at gøre det let for bidragsyderne, har SET udsendt et nyhedsbrev til alle knap 1600 modtagere, hvor man både kan klikke sig ind på kampagnen og anmode om en faktura på et selvvalgt beløb.
Af kampagnen fremgår, at de første donationer allerede begynder at tikke ind kort tid efter etableringen af kampagnen, og at der er mange, der har anmodet om en faktura, som typisk lyder på 2000 kroner. Uffe Frovst understreger afslutningsvis, at der venter et vedvarende arbejde med at rejse de i alt 700.000 kroner, og at SET ikke stopper før beløbet er i hus. Crowdfundingkampagnen kører frem til og med den 16. maj.