Julemarked i Lihme

Af - Tirsdag d.24 November 2015 - Kl.8:18

Et nyfaldet hvidt lag sne, havde sat en perfekt scene til julemarkedet i Lihmes gamle forsamlingshus i søndags.

Et nyfaldet hvidt lag sne, havde sat en perfekt scene til julemarkedet i Lihmes gamle forsamlingshus i søndags. Det var sidste gang, huset lagde lokaler til det julemarked, som efterhånden er blevet afholdt i en del år i Lihme. Lidt vedmodigt, og nogle besøgende nævnte da også, at det var lidt mærkeligt at det var sidste gang efter så mange år. På samme tid er det også lidt spændende, hvad de nye lokaler i medborgerhuset til næste år, giver af muligheder.
Forsamlingshuset havde dagen igennem en strøm af folk, der nysgerigt kikkede sig rundt blandt de 10 udstillere, der i år var blevet plads til. Handel og smagsprøver blev det til ved boderne, og i husholdningsforeningens café kunne der indtages forskellig juleinspireret mad.
En flok børn ventede spændt på julemandens besøg. Øjenene blev store, da han trådte ind i forsamlingshuset i sit røde tøj, store træsko og med stort hvidt skæg. Han fik børnene til at placere sig i en rundkreds på gulvet, hvorefter julemanden delte julegodter ud alle.
Et godt besøgt julemarked, hvor der blev handlet, hygget og snakket.